Dikuasakan oleh Blogger.
RSS

Cayank-Cayank

klik..klik..

Mama Cyda 1st Giveaway


Mama Cyda 1st Giveaway....

Saper2 nak join sila klik banner or SINI

Syarat penyertaan:
  1. Terbuka kepada semua blogger yg berada di Malaysia sahaja dan mesti jadik follower Mama.
  2. Buat entry bertajuk "Mama Cyda 1st GiveAway". Letakkan gambar kat atas tu dan jangan lupa letak sekali kat Side Bar dan link kan ke entry ini.
  3. Letak link blog ini kat BlogList korang. Bukan apa, senang nak update apa2 nanti. 
  4. Tag tiga orang (lebih pun takpe) dan pastikan inform orang yang ditag itu.
  5. Last sekali tinggalkan link korang kat komen ye.
(copy dari tuan rumah..credit buat tuan rumah)

Hadiah:

MISTERI kepada 4 PEMENANG

Saya nak tag:

semua yang baca entry nie :)



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 ulasan:

MaMa CyDa berkata...

salam dear,
thanx sudi join n gudluck!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik..klik..